Broncos Restaurang

Broncos-inspirerade restauranger i världen

En Broncos restaurang kan vara inspirerad av det amerikanska fotbollslaget Denver Broncos, men de kan också ha tagit namnet av andra orsaker. Bronco betyder egentligen vild häst och därför har många av restaurangerna ett Vilda västern-tema. Tidigare fanns det en Broncos restaurang i Stockholm, Broncos Bar, men den är tyvärr permanent stängd. Om du är ute efter en amerikansk restaurang i Stockholm har du dock en del andra val. Du kan till exempel välja Burgers & Beer som både finns på Rörstrandsgatan och Odengatan i huvudstaden. De erbjuder hamburgare och har även ett brett utbud vegetariska och veganska burgare på menyn.

Vi utesluter dock inte möjligheten att det kanske kommer öppnas upp en Broncos inspirerad restaurang i Sverige längre fram i tiden, det får dock framtiden utvisa.

Fried chicken wings with sauce

Bronco’s Hamburgers i USA

En populär Broncos restaurang i USA är Bronco’s Hamburgers som ligger i Omaha, Nebraska. De startades redan 1959 och var Omahas första lokalt ägda snabbmatsrestaurang. Snabbmat var ett helt nytt koncept vid den tiden men affärerna blomstrade. Deras Broncos meny innehåller hamburgare och mycket mer.
Förutom deras stora utbud olika burgare kan du också äta friterad kyckling på restaurangen. Utöver det serverar de frukost dagligen och de har även en barnmeny. Om du befinner dig i Nebraska är ett besök på Bronco’s Hamburgers att rekommendera. Efter 60 år i branschen vet de hur en hamburgare ska smaka.
Close up tall tasty burger with cheese served on tray

Broncos restaurang i Kanada

Om du befinner dig i Kanada, eller planerar att resa dit, finns det en Broncos restaurang i Pilot Butte, SK. Den heter Broncos Pub and Grill och namnet är taget från rodeon i staden där de sett vilda hästar. Det här är en restaurang Broncos med allt från kycklingvingar till hamburgare på menyn.

Som namnet antyder är restaurangen även en Broncos Bar och efter klockan 20.00 är barn inte välkomna. Då erbjuder de underhållning så som karaoke och frågesport för sina gäster. Baren har ett stort utbud drinkar och ölsorter att erbjuda sina gäster och de har öppet till 23.00 alla dagar i veckan.

Beer and different snacks

Broncos i Storbritannien

Eftersom det inte finns någon Broncos restaurang i Stockholm längre behöver du ta dig utomlands för att hitta en och det finns en i Worcester Park i Storbritannien. Restaurangen heter Bronco’s Pizza & Ribshack och den är familjeägd. De serverar utöver pizza och revben även hamburgare, stekar och kycklingvingar som på en riktig amerikansk restaurang. Dessutom har de ett lekland för barnen att roa sig i.
Som du ser finns det en Broncos restaurang i flera delar av världen och de erbjuder oftast typisk amerikansk mat. Om du vill smaka en riktigt saftig hamburgare eller amerikansk coleslaw kan du hitta det på en av de här restaurangerna. Även om de kanske inte är inspirerade av Denver Broncos kommer du få dig en god måltid.